Samsun Bafra’da kaybolan 90 yaşındaki kadın bulundu
Paylaş

Samsun Bafra’da kaybolan 90 yaşındaki kadın bulundu

Ekleme: 04.08.2026 09:35 Güncelleme: 04.08.2026 09:38

Bafra’nın Darboğaz Mahallesi’nde kaybolan 90 yaşındaki Hanife Altın, ekiplerin 11 saatlik arama çalışmasının ardından sağ olarak bulundu.

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Darboğaz Mahallesi’nde kendisinden haber alınamayan 90 yaşındaki Hanife Altın, jandarma, AFAD, sağlık ekipleri ve mahalle sakinlerinin yaklaşık 11 saat süren çalışmasıyla dere içerisinde sağ olarak bulundu.

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Darboğaz Mahallesi’nde kaybolan 90 yaşındaki Hanife Altın, yaklaşık 11 saat süren arama çalışmasının ardından sağ olarak bulundu. Hanife Altın’dan haber alınamaması üzerine bölgede geniş çaplı arama başlatıldı. Çalışmalara jandarma, AFAD, sağlık ekipleri ve mahalle sakinleri katıldı.

DERE YATAKLARI VE KIRSAL ALANLAR ARANDI

Ekipler, yaşlı kadının bulunması için dere yatakları, kırsal alanlar ve ulaşılması güç bölgelerde arama yaptı. Çalışmalar sürerken mahalle camisinden kayıp duyurusu yapıldı. Anonsu duyan Hanife Altın’ın bulunduğu yerden ses vermesi üzerine ekipler o bölgeye yöneldi.

DERE İÇERİSİNDE SAĞ OLARAK BULUNDU

Ekipler, Hanife Altın’ı dere içerisinde sağ olarak buldu. İlk sağlık kontrolü olay yerinde yapılan yaşlı kadın, daha sonra sağlık ekiplerine teslim edildi.

Arama çalışmalarına Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Benal Kurt ve beraberindeki jandarma ekipleri, AFAD, sağlık görevlileri ile Darboğaz Mahallesi sakinleri katıldı.

Darboğaz Mahallesi Muhtarı Yaşar Altın, arama çalışmalarına katkı sağlayan jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri ile cami imamı ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.