Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Doğan:  Projeler, işbirliğiyle hayata geçirilecek 
Paylaş

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Doğan: Projeler, işbirliğiyle hayata geçirilecek 

Ekleme: 08.04.2019 18:29

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Doğan, tebrik ziyaretlerini kabul etti. Doğan, "Kurumlararası işbirliği gözeterek, projelerimizi birlikte hayata geçireceğiz "dedi. 

31 Mart Mahalli ve İdari Seçimleri'nde Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan‘a her kesimden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen ve İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik ile birlikte Belediye Başkanı Halit Doğan'ı ziyaret ettiler. 

DOĞAN: BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

AK Parti İlçe Başkanı Taner Özden ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kemal Düzgün ile birlikte ziyaretçilerini karşılayan Belediye Başkanı Halit Doğan, “Kaymakamımıza ve bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde tüm kurumlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz.  İlçemizin geleceğine yönelik hizmet ve yatırımları birlikte hayata geçireceğiz.” diye konuştu. 

Başkan Doğan, tebrikleri kabul etti, bundan sonraki süreçte kurumlararası işbirliğin süreciğinin mesajını verdi. Oğuzhan BİRGÜCÜ 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.