Samsun'da Anakent İş  Merkezi'nde  yıkım hızlandı 
Paylaş

Samsun'da Anakent İş  Merkezi'nde  yıkım hızlandı 

Ekleme: 17.11.2022 17:42 Güncelleme: 03.06.2026 13:59

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan ‘Anakent İş Merkezi’nde yıkım çalışması hızlandı. Dış cephe sökümü tamamlanan binanın betonarme yapısı da yıkılmaya başlandı. 

Bankalar Caddesi ile Kuyumcular Çarşısı arasında bulunan Anakent İş Merkezi, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor. Yıkım çalışmasında dış cephenin sökülme işlemi tamamlandı. 

Binanın betonarme yapısının yıkımına da giriş kısmından başlandı. 
Yıkım sırasında cadde trafiğe kapatılırken, iş makineleri de kontrollü bir şekilde yıkıma devam ediyor. 


 
OTOPARK VE 
MEYDAN OLACAK 

Alanın altına 3 katlı konvansiyonel 200 araç kapasitesine sahip otopark ile üst bölüme de tarihi dokuya uygun kafe ve meydan inşa edilecek. Samsun’a hem yeni bir otopark hem de yeni bir yaşam alanı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren ekipler, 2 bin 652 metrekarelik bölgede yeni yaşam alanı oluşturacak. İHA 


Alanın altına 3 katlı konvansiyonel 200 araç kapasitesine sahip otopark ile üst bölüme de tarihi dokuya uygun kafe ve meydan inşa edilecek. 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.