SON DAKİKA
01:30 Hürmüz Boğazı'nda savaş çanları: ABD ordusu İran'a giden gemiyi füzeyle vurdu 00:52 Aziz Yıldırım müjdeyi verdi! Prensipte anlaştık 00:32 Rusya: Ukrayna nükleer santrali kamikaze İHA ile vurdu! 00:09 Otobanda can pazarı: 4 araç birbirine girdi, ölüler var 23:48 Çin'den korkutan uyarı: Küresel nükleer çatışma riski artıyor 23:17 Yok böyle bir final Şampiyonlar Ligini kazanan takımı penaltılar belirledi 22:16 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan zehir zemberek sözler: Türkiye yabancı çöplüğü değil! 22:00 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt 21:53 CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ Ankara'da: Özgür Özel'in yanındayız 21:53 Özgür Özel'den İsmet İnönü'nün kabri başında dikkat çeken açıklama 21:47 Köpeğe çarpmamak isterken şarampole uçtu 21:35 Bolu'da iki ayrı trafik kazası: 10 yaralı 21:30 Milyonlarca meme kanseri hastasını kemoterapiden kurtarabilir 21:27 Özgür Özel'den kurultay çağrısı 21:08 Bayram günü kahreden haber: 9 saat arayla cansız bedenleri bulundu 20:57 Özgür Özel’in Ankara'daki mitingine Samsun'dan katılan oldu mu? Samsun Milletvekili Murat Çan neden katılmadı? Jet açıklama geldi... 20:33 Samsun'un gururu dünya sahnesinde: OMÜ, NAFSA 2026 Fuarı'na damga vurdu! 20:21 Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ tepkisi! İftiraları şimdi kendisi sahipleniyor 20:08 Bayram dönüşü dehşet! Tartıştığı sürücüyü darbetti 19:51 Samsun'da satılık arsa! Asarcık Belediyesi'nden milyonluk satış...
Samsun’da Çocuklar İçin Şenlik: 300 Kilogram Hamsi Dağıtıldı

Samsun’da Çocuklar İçin Şenlik: 300 Kilogram Hamsi Dağıtıldı

Hazır

Giriş: 22.12.2024 19:15 Güncelleme: 22.12.2024 19:15
Samsun’da ihtiyaç sahibi çocuklar için düzenlenen şenlikte 300 kilogram hamsi dağıtıldı. Etkinlikten elde edilen gelir, çocuklara destek olacak.

Samsun’da, ihtiyaç sahibi çocuklar yararına düzenlenen ve üç gün süren alışveriş şenliğinin son gününde 300 kilogram hamsi dağıtıldı. Samsun Mutluluğun Kanatları Derneği ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, Samsun Cerrahi El Aletleri ve Sağlık Müzesi’nde büyük bir katılımla tamamlandı.

ŞENLİĞİN AMACI VE GELİRİN KULLANIMI

Etkinlikte yer alan 40 firmanın ürünlerinin tanıtımı ve satışı yapılırken, elde edilen gelir kırsal kesimdeki ihtiyaç sahibi çocukların yanı sıra lösemili, down sendromlu ve engelli çocuklar yararına kullanılacak. Şenliğin son gününde düzenlenen hamsi ikramı, etkinliğe renk kattı.

HAMSİ VE KARADENİZ KÜLTÜRÜ

Mutluluğun Kanatları Derneği Başkanı Burcu Keskin, “Şenliğimizin sonunda hamsi etkinliği düzenledik. Kemençe ve horon ekibinin de gösterileriyle etkinliğimizi Karadeniz kültürüne uygun bir şekilde tamamladık. Yaklaşık 300 kilogram hamsiyi halkımıza ikram ettik,” dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN UMUT OLDU

Şenlikte yer alan firma sahiplerinden Beyhan Çakır ise etkinliğin başarılı geçtiğini belirterek, “Şenlikten elde edilen gelir, köy okullarındaki çocuklara ayakkabı, bot ve mont olarak geri dönecek,” ifadelerini kullandı.

EĞLENCE VE DAYANIŞMA

Etkinliğe katılan vatandaşlar, alışveriş yaparak ihtiyaç sahibi çocuklara katkı sağlarken hamsi ekmek yiyip, kemençe ve horon eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Bu anlamlı organizasyon, dayanışma ve eğlencenin bir arada yaşandığı unutulmaz bir şenlik olarak hafızalarda yer etti.

 

Anadolu Ajansı

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap