Samsun İHA'da devir teslim 
Paylaş

Samsun İHA'da devir teslim 

Ekleme: 15.03.2019 15:36 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

İhlas Haber Ajansı(İHA) Samsun Bölge Müdürlüğü'nde devir teslim töreni yapıldı. 26 yıl İHA Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Ali Yılmaz Ergen emekliye ayrıldı, görevini İHA Bölge Haber Müdürü Salih Kasım'a devretti. 

Türkiye Gazetesi'nde 7 yıl haber sorumlusu, kurulduğu 1993 yılından bu yana aralıksız 26 yıl Samsun İHA Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Ali Yılmaz Ergen emekliye ayrıldı. Toplam 33 yıl boyunca İhlas Holding camiasına büyük emek ve özverili çalışmalarda bulunan Ergen, görevini İHA Bölge Haber Müdürü Salih Kasım'a devretti. 

33 YIL GERİDE KALDI 

İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, İHA Haber Koordinatörü İrfan Altıkardeş ve Mali İşler Müdürü Bilal Koç’un da katıldığı devir teslim töreninde duygusal anlar yaşandı. İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, Ali Yılmaz Ergen’in 7 yılı Türkiye Gazetesi'nde 26 yılda İhlas Haber Ajansı’nda olmak üzere İhlas Holding bünyesinde 33 yıl başarılı hizmetler yaptığını belirterek, “Biz kadere iman etmiş insanlarız. Kadere iman eden kederden emin olur. Ali Yılmaz Ergen İhlas Haber Ajansında yıllardır başarılı hizmetler yaptı. Hiç sıkıntı çekmediğimiz, gerek performansta gerekse teşkilatlanmada Samsun bölgesi gururumuz oldu "dedi. 

GÖNLÜM İHA'DA OLACAK 

Samsun İHA’nın kurucu Bölge Müdürü olan Ali Yılmaz Ergen de yaptığı veda konuşmasında, öğretmenlikten istifa ederek 1986 yılında Türkiye Gazetesi’nin Ordu Bürosu’nda Haber Sorumlusu olarak başladığı meslekte 33 yılın geride kaldığını, bunun 26 yılının İHA’nın başında geçirdiğini belirterek, “İHA’yı Karadeniz’de ben teşkilatlandırdım. Ömrümün, gençliğimin en güzel yılları İHA’da geçti. Mesai arkadaşlarımızla beraber çok güzel işlere imza attık. Unutulmaz hatıralar yaşadık. İHA’da geçirdiğim yıllar hayatımda iz bıraktı. Fiziken İHA’dan ayrılsam da, gönlüm her zaman İHA ile beraber olacak "dedi.  İHA 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.