Samsun'da motosikletin otomobile çarpma anı kamerada: 2 yaralı
Paylaş

Samsun'da motosikletin otomobile çarpma anı kamerada: 2 yaralı

Ekleme: 18.07.2026 10:55 Güncelleme: 18.07.2026 11:41

Samsun'un İlkadım ilçesinde motosikletin otomobile arkadan çarptığı ve 2 kişinin yaralandığı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Samsun-Ankara kara yolunda seyir halinde olan bir motosikletin önündeki otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazası, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde motosikletin otomobile çarptığı kazada 2 kişi yaralanırken, kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Kaza, Samsun-Ankara kara yolunun 5. kilometresi Çivril Mahallesi mevkisinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özcan Emeksiz (25) idaresindeki 55 UG 487 plakalı motosiklet, Hüseyin Uzunkaya (30) yönetimindeki 42 AJK 189 plakalı otomobilin arka sağ kısmına çarptı.

[MEDYA-EMBED]

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çarpışmanın şiddetiyle motosikletten savrulan sürücü ve yolcu, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından acil servise sevk edildi.

Kazada motosiklet sürücüsü Özcan Emeksiz ile motosiklette yolcu olarak bulunan Umut Şahin (22) yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı, bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İşte kazadan kameraya yansıyan o görüntüler;

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.