ŞEHİR YENİDEN KENETLENDİ
SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Trendyol Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Yılport Samsunspor’da Alman teknik adam Markus Gisdol’un gelişi ile birlikte yeni bir sayfa açıldı. Sosyal medyada taraftarlar birlik ve beraberlik çağrısında bulunurken, şehir de Atatürklü armanın etrafında toplandı.
TEK BAŞIMA YAPAMAM

Başkan Yüksel Yıldırım da camiaya seslenerek, “Ben inanıyorum bu takımı birlikte ligde tutacağız. Bugünlerin peşinden aydınlık günler gelecek. Bunu tek başıma yapamam, birlikte başaracağız. Kötü günlerde kenetlenmemiz lazım. Bir tane Samsunspor var. Hepimizin ortak amacı" dedi.
YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Süper Lig’in zor olduğunu ifade eden Yıldırım, “Herkesin hedefi var ve bizim de var. Bildiğim tek şey var o da sezon sonunda taraftarlarımızın da desteği ile Samsunspor Süper Lig’de yoluna devam edecek. Önümüzdeki sezon inşallah çok daha iyi bir sezon olacak” diye konuştu.
GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ
İyi bir takımları olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, “Takımımız yeni hocamızla Antalya kamp yapıyor. İnşallah orada güzel bir kamp geçirilecek ve sonrasında Samsun’a dönüp evimizde Başakşehir maçı ile birlikte güzel bir başlangıç yapacağız. O maç bizim için çok önemli” dedi.
Kaynak: Davut Aktaş