Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen: Rotamız yeniden Avrupa
Paylaş

Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen: Rotamız yeniden Avrupa

Ekleme: 16.07.2026 21:21 Güncelleme: 16.07.2026 21:25

TSYD Samsun Şubesi'nin gecesinde konuşan Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kırmızı-beyazlı ekibin yeni sezondaki hedefini Avrupa kupaları olarak ilan etti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Tesisleri'nde düzenlenen "Sezona Merhaba Resepsiyonu", kırmızı-beyazlı camianın gövde gösterisine dönüştü. Yoğun katılımla gerçekleşen gecede, kulübün geçtiğimiz dönemlerdeki başarılarını ve Avrupa serüvenini yansıtan özel bir karma fotoğraf sergisi de davetlilerin beğenisine sunuldu.

Programda önemli açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, yeni sezonda hedeflerinin net bir şekilde yeniden Avrupa kupalarına katılmak ve uluslararası arenada Samsun'un adını duyurmak olduğunu açıkladı.

"BİRLİKTELİĞİMİZ BİZİ ÇOK DAHA GÜZEL YERLERE GÖTÜRECEK"

Uzun yıllar süren hasretin ardından taraftarlar, oyuncular ve yönetim arasında yakalanan muazzam uyuma dikkat çeken Veysel Bilen, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemize En Çok Puan Kazandıran Takımlardan Biri Olduk": "Uzun yıllar sonra özlediğimiz Samsunspor sinerjisine nihayet kavuştuk. Geçtiğimiz dönemlerde UEFA kupalarında boy göstererek ülkemize ciddi puanlar kazandırmanın gururunu yaşadık. Şimdi açtığımız bu yoldan yürümeye devam etme zamanı. Gelecek yıllarda çok daha büyük başarılara imza atacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Bu sezon da Avrupa kupalarını hedefleyen bir vizyonla sahada olacağız. Sezon sonunda yeniden Avrupa'da söz sahibi bir takım olmayı niyaz ediyorum."

"BU ŞEHRİN ÇOCUKLARI SAMSUNSPORLUDUR"

Resepsiyonda söz alan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak yerel yönetimler olarak her branşa destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Kul, "Spor hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Bu şehrin çocukları Samsunsporludur. Sadece futbola değil, sporun her branşına elimizden gelen tüm desteği vermek için buradayız" diye konuştu.

Resepsiyona; Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı, Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Futbol Direktörü Fuat Çapa, Basın Sözcüsü Suat Çakır'ın yanı sıra kırmızı-beyazlı ekibin sevilen oyuncuları Emre Kılınç, Yunus Emre Çift ve Yalçın Kayan ile çok sayıda davetli gazeteci katıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.