Samsunspor'un hocası Bjelica'dan kötü gidişat açıklaması
Süper Lig'de üst üste 8 mağlubiyet alan Samsunspor'da Teknik Direktör Nenad Bjelica, Konyaspor maçı öncesinde kötü gidişatın nedenlerini değerlendirdi.

Samsunspor'da üst üste gelen 8 mağlubiyetin ardından merak edilen sorular yanıt bulmaya başladı. Kırmızı-Beyazlıların kötü gidişatı ne zaman sona erecek, takımın toparlanması ne kadar sürecek? Teknik Direktör Nenad Bjelica, Konyaspor karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında bu sorulara açıklık getirdi.
1 / 8Deneyimli çalıştırıcı, takımın yaşadığı sorunları anlatırken Samsunspor'u neden tercih ettiğine ilişkin de dikkat çeken ifadeler kullandı.
2 / 8KÖTÜ GİDİŞAT NE ZAMAN SONA ERECEK?
Samsunspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, takımın istediği seviyeye ulaşmasının ne kadar süreceği yönündeki soruyu yanıtladı.
Kariyerinde benzer zorluklarla daha önce karşılaştığını anlatan Hırvat teknik adam, sezon devam ederken hem ligde kalma mücadelesi veren hem de şampiyonluk hedefleyen takımlarda görev yaptığını hatırlattı.
Mevcut durumun kendisi için yeni olmadığını belirten Bjelica, "Bazen bu tür durumlardan çıkmak için birkaç güne ihtiyacınız olabilir. Bazen de bu süreç haftalar alabilir" dedi.
3 / 8"ÇOK UZUN BİR ZAMAN ALACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"
Takımın gelişimi için zamana ihtiyaç duyduklarını ifade eden Bjelica, toparlanma sürecinin uzun sürmesini beklemediğini söyledi.
4 / 8Deneyimli çalıştırıcı, "Takımın benim istediğim seviyeye gelmesi açıkçası biraz zaman alacaktır. Ama bunun çok uzun bir zaman alacağını düşünmüyorum" açıklamasında bulundu.
Sezon başındaki oyuncu ayrılıkları, yeni transferlerin takıma katılması ve yaşanan sakatlıkların süreci zorlaştırdığını belirten Bjelica, takım olarak gelişmeleri gerektiğini ifade etti.
Hırvat teknik adam, daha önce farklı kulüplerde edindiği tecrübelerin mevcut sorunların üstesinden gelmek için kendisine yardımcı olacağını dile getirdi.
5 / 8NEDEN SAMSUNSPOR'U TERCİH ETTİ?
Basın toplantısında Nenad Bjelica'nın Samsunspor'u tercih etme nedeni de gündeme geldi.
Kariyerinde Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşadığını belirten Hırvat çalıştırıcı, Pep Guardiola, Luciano Spalletti ve Gian Piero Gasperini gibi önemli teknik direktörlere karşı mücadele ettiğini hatırlattı.
6 / 8Ülkesinde kendisine zor durumda bulunan Samsunspor'u neden tercih ettiğinin sorulduğunu anlatan Bjelica, "Ben de kendilerine Samsunspor'un çok büyük bir kulüp olduğunu söyledim. Burada çalışmaktan çok ama çok mutlu olduğumu söylüyorum" dedi.
Zorluklarla mücadele etmeyi sevdiğini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, Samsunspor ile mevcut sorunların üstesinden geleceklerine inandığını ifade etti.
7 / 8SAMSUNSPOR KONYASPOR'U AĞIRLAYACAK
Süper Lig'in 11. haftasında Samsunspor, 7 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Konyaspor'u konuk edecek.
8 / 8Üst üste 8 maçtır mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar, sahasında oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak kötü gidişata son vermeyi hedefliyor.
Nenad Bjelica yönetimindeki Samsunspor, Konyaspor karşısında üç puan mücadelesi verecek.
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.







