2026-2027 sezonuna güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen Samsunspor, transferde hareketli saatler yaşıyor.
Kırmızı-beyazlılar, uzun süredir gündeminde bulunan Elliot Watt transferinde önemli aşama kaydetti.
ELLIOT WATT İSTANBUL’A GELDİ

Samsunspor’un, İskoçya ekibi Motherwell forması giyen orta saha oyuncusu Elliot Watt ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. İskoç futbolcunun İstanbul’a geldiği, sağlık kontrolü ve imza süreci için hazırlıkların başladığı belirtildi.
BAŞKAN YILDIRIM PAYLAŞMIŞTI

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, dün gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni transferin sinyalini vermişti. Yıldırım’ın müjdelediği ismin, Motherwell’in ön liberosu Elliot Watt olduğu öğrenilmişti.
KULÜBÜYLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Kırmızı-beyazlı yönetim, uzun süredir görüşme halinde olduğu Elliot Watt için Motherwell ile yapılan son görüşmelerde anlaşmaya vardı. Samsunspor’un hem kulüp hem de oyuncu tarafıyla mutabakat sağladığı ifade edildi.
İMZA YARIN YA DA PAZAR GÜNÜ
Elliot Watt’ın İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Sözleşmenin yarın ya da pazar günü imzalanabileceği öğrenildi.
Kaynak: Noyan Alper Cabbar