Samsunspor’un başarılı golcüsü Marius Mouandilmadji için Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile yürütülen transfer görüşmelerinde sona yaklaşıldığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı yönetim ile Olympiakos arasında yapılan pazarlıklarda teklifin yükseltildiği ve anlaşma noktasına gelindiği ifade edildi.
OLYMPİAKOS TEKLİFİNİ YÜKSELTTİ

Transfer sürecinde ilk olarak Olympiakos’un 6 milyon Euro bonservis ve bonuslardan oluşan teklif sunduğu, Samsunspor yönetiminin ise bu rakamı yeterli bulmadığı öğrenildi.
Türkiye’de transfer döneminin sona ermesi nedeniyle Marius’un yerinin doldurulmasının zor olacağını değerlendiren Samsunspor yönetiminin, oyuncu için yaklaşık 10 milyon Euro seviyesinde bir paket talep ettiği belirtildi.
Taraflar arasında devam eden görüşmelerin ardından Olympiakos’un teklifini artırdığı ve anlaşmanın sağlanma aşamasına geldiği kaydedildi.
TRANSFER PAKETİ 9 MİLYON EURO’YA ULAŞTI

Masadaki son teklifin; 7 milyon Euro net bonservis, 2 milyon Euro bonus olmak üzere toplamda yaklaşık 9 milyon Euro seviyesinde olduğu ifade edildi. Transferde ödeme planının da netleştiği, söz konusu rakamın 4 taksit halinde ödenmesinin planlandığı öğrenildi.
MARIUS OLYMPİAKOS’U İSTİYOR İDDİASI
Marius Mouandilmadji’nin Olympiakos ile anlaşmaya vardığı ve transferin gerçekleşmesi için Samsunspor yönetiminden izin istediği öne sürüldü.
850 bin Euro seviyesinde maaş alan Çadlı futbolcuya Yunan ekibinin yaklaşık 1,3 milyon Euro maaş teklif ettiği, bu rakamın daha yukarı çıkabileceği iddia edildi. Marius’un özellikle Avrupa kupalarında mücadele etme isteği nedeniyle transfer konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.
Samsunspor formasıyla önemli performans sergileyen Marius Mouandilmadji’nin geleceğiyle ilgili son kararın önümüzdeki süreçte netleşmesi bekleniyor.
Kaynak: Hüsnü Can ARMUTÇU