Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Afyon'da kazanılan kritik üç puan sonrası sosyal medya hesabı Twitter adresinden açıklamalarda bulundu. Teknik direktör İrfan Buz'u ve futbolcuları tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Yıldırım, "Kırmızı Şimşekliler olarak bu gece Afyon'da Samsunsporluluk ruhunuzu ortaya koyduğunuz ve aslanlar gibi sahaya çıkıp bizleri 1-0 lık bir galibiyet ile mutlu ettiğiniz için hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Şampiyon olacaksınız başka yolu yok!" ifadelerini kullandı.
"ŞAMPİYON YAPIN, GERİSİ TEFERRUAT"
Hafta sonu oynanacak olan zorlu Manisa FK maçı öncesi Kırmızı-Beyazlı ekibe seslenen Yıldırım şöyle devam etti: Sevgili Kırmızı Şimşekler, şimdi hedefimiz 5 Ekim Cumartesi günü akşamı Samsun'da Manisa'yı ilk yenilgisi ile tanıştırmak ve haftaya hak etiğimiz liderlik koltuğuna oturmaktır. Bunu başaracak güç sizin damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur!! Yapın bizi Şampiyon, gerisi teferruat.

Öte yandan bir taraftarın "Manisa maçına gelecek misiniz? sorusunu yanıtlayan Yüksel Yıldırım, "Geliyorum inşallah iki özel uçak dolusu misafirlerle" dedi. Ergin Caner Cabbar