Samsunspor’da kondisyoner tartışması! Fatih Yıldız için flaş iddia
Paylaş

Samsunspor’da kondisyoner tartışması! Fatih Yıldız için flaş iddia

Samsunspor gündeminin ele alındığı Futbol 55 programında takımın yaşadığı sakatlıklar ve kondisyon çalışmaları konuşuldu. Programda, Kondisyoner Fatih Yıldız’ın teknik ekibin çalışmalarında eskisi kadar aktif olmadığı ileri sürüldü.

Facebook Kanal 362 ve YouTube TV Kaya ortak yayınında ekrana gelen Futbol 55 programında Samsunspor’un sakatlık sorunları gündeme taşındı. Programda takımın fiziksel durumu, kondisyon çalışmaları ve sağlık ekibi ile teknik heyet arasındaki iletişim üzerine değerlendirmeler yapıldı.

FATİH YILDIZ İÇİN DİKKAT ÇEKEN İDDİA

Programın dikkat çeken başlıklarından biri Samsunspor Kondisyoneri Fatih Yıldız hakkında ortaya atılan iddia oldu.

Gazetemizin Genel Yayın Koordinatörü Alper Cabbar, edindiği bilgilere dayanarak Fatih Yıldız’ın teknik ekibin kondisyon çalışmalarında eskisi kadar aktif şekilde yer almadığını ileri sürdü.

Cabbar, takımın kondisyon çalışmalarının teknik heyette görev yapan Hırvat bir yardımcı antrenör tarafından yürütüldüğünü belirtti.

[MEDYA-EMBED]

“YENİDEN DAHA AKTİF OLMALI”

Programda Fatih Yıldız’ın uzun süredir Samsunspor futbolcularıyla çalıştığına dikkat çekildi.

Alper Cabbar, Yıldız’ın kondisyon sürecine yeniden daha aktif şekilde dahil edilmesi gerektiğini savundu.

Programda ayrıca takımın yaşadığı sakatlıklar üzerinden sağlık ekibi ile teknik heyetin kondisyon ve antrenman çalışmaları arasında iletişim sorunu yaşanabileceği de öne sürüldü.

FİZİKSEL ÖLÇÜMLER VE SAKATLIK RİSKİ GÜNDEMDE

Futbolcuların fiziksel durumlarının düzenli şekilde takip edilmesi ve elde edilen verilerin teknik ekibe doğru aktarılmasının önemine dikkat çekildi.

Programda, oyuncuların fiziksel ölçümleri ile sakatlık risklerine ilişkin bilgilerin teknik heyetle sağlıklı şekilde paylaşılmasının, antrenman planlaması açısından önem taşıdığı ifade edildi.

Samsunspor’da çok sayıda oyuncunun sakatlık yaşadığı dönemde gündeme gelen bu iddiaların ardından, kondisyon ve sağlık süreçlerinin nasıl yürütüldüğü konusu da tartışılmaya başlandı.

 

Kaynak: Hüsnü Can ARMUTÇU

Etiketler: Fatih Yıldız

# Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? (Anketimiz 20.09.2026 pazar günü saat 23.59'da sona erecektir)

Oy kullanarak KVKK / Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırsınız. Kişisel verileriniz yalnızca mükerrer oy kullanımını önlemek amacıyla saklanmaktadır.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.