Sancak Vali Dağlı'ya Teslim Edildi
Paylaş

Sancak Vali Dağlı'ya Teslim Edildi

Samsun’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında 'Demokrasi Bilinci, Elden Ele Taşınan Bir Bayrak Yarışıdır' sloganıyla 15Temmuz Sancak Koşusu düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında şehitlerin anısını nesilden nesile aktarmak için her yıl düzenli olarak yapılması planlanan Sancak Koşusu, milli birlik ve beraberlik ruhunu topluma göstermek ve 15 Temmuz’da şehit olanların anısını yaşatmak amacıyla organize edildi. 

CUMHURİYET MEYDANINDA SONA ERDİ
Türkiye genelinde 81 ilde aynı anda 15 Temmuz günü saat 22.00’da yapılan Sancak koşusu, Samsun Serra Otel önünden start aldı. Paralimpik Dünya Şampiyonu sporcumuz Esra Bayrak'ın da yer aldığı Sancak Koşusu Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Dünya Şampiyonu Esra Bayrak, taşıdığı sancağı Samsun Valisi Zülkif Dağlı'ya teslim etti. Zekai Anıl

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.