CHP Genel Merkezi tarafından atanan Samsun İl Başkanı Mehmet Pank, bu sabah devir teslim için gittiği il parti binasında Mehmet Özdağ ve partililer ile arasında yaşanan tartışma sonrası gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
O ANLARI VİDEO ÇEKİP, SERVİS ETTİLER
Mehmet Pank, “Sabah devir teslim için parti binasına gittiğimde Mehmet Özdağ ile ilk görüşmemizde yarına kadar izin istediler. Ben de iyi niyetle, olaysız bir devir teslim olması için ‘tamam’ dedim. O sırada video çekmişler. Sanki bizi oraya ‘yaklaştırmamışlar, sokmamışlar’ gibi eylemde bulundular. Basına video yapıp paylaşmışlar” dedi.
SAAT 17.30’DA ANAHTARI VERECEKLER
Samsun Valiliği’ne giderek güvenlik talebiyle yazı aldığını ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne gittiğini kaydeden Mehmet Pank, “CHP’ye yakışmayan bu görüntüler sonrası devreye Milletvekilimiz Murat Çan girdi. Parti binasına polisin gelmesini istemediklerini, saat 17.30’da anahtarı teslim edeceklerini söylediler” diye kaydetti.
Kaynak: Noyan Alper Cabbar