Tekkeköy'de ulaşım ağına yatırım
Paylaş

Tekkeköy'de ulaşım ağına yatırım

Ekleme: 04.07.2023 13:45 Güncelleme: 05.06.2026 12:55

Tekkeköy'de yeni imara açılan yollarda ulaşım kalitesini yükseltmek için zemin sıkılaştırma ve dolgu çalışmaları yapılıyor. Başkan Hasan Togar, "Şantiyeye çevirdiğimiz mahallelerde önceliğimiz ulaşım konforu" dedi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde ulaşım konforunu yükseltmek ve vatandaşlara daha iyi ulaşım imkanları sağlamak için yeni imar yolları açılıyor.

Tekkeköy Belediyesi bağlı İmar ve Şehircilik ile Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Çay Mahallesi'nde açılan imar yolunun altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. İş makineleri zemin sıkılaştırma ve dolgu çalışmalarıyla yolu üst yapı çalışmalarına hazırlıyor.

ÖNCELİĞİMİZ ULAŞIM KONFORU

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Belediyemiz ekipleri ilçemizin farklı mahallelerinde alanın yapısına uygun malzemeler kullanarak yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çay Mahallemizdeki bir yolumuzda altyapı çalışmaları sürerken, şantiyeye çevirdiğimiz ilçemizin başka mahallelerinde beton yol, asfalt, taş parke gibi daha bir çok farklı malzemeler kullanılarak yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herşey daha güzel bir Tekkeköy için" dedi.

 

Noyan Alper Cabbar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.