Samsun’un Terme ilçesinde kırsal mahallelerde yol çalışmaları sürüyor. Bazlamaç Mahallesi Kışla Sokak’ta yaklaşık 5 kilometrelik güzergâhta yürütülen çalışmaları Terme Belediye Başkanı Şenol Kul yerinde inceledi.
ZEMİN HAZIRLIĞI BAŞLADI

Terme Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda güzergâhta reklaj ve zemin dolgu çalışmalarına başlandı.
Zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından yol güzergâhında asfaltlama çalışması yapılacağı belirtildi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şenol Kul’a, Bazlamaç Mahallesi Muhtarı İdris Ak eşlik etti.
Kul, incelemeler sırasında mahalle sakinleri ve tarlada sebze toplayan vatandaşlarla da sohbet etti.
“ONLAR ÜRETECEK, BİZ YOLLARINI YAPACAĞIZ”

Yol çalışmalarının üretim açısından da önem taşıdığını belirten Şenol Kul, çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
Kul, “Bazlamaç Mahallemizde yaklaşık 5 kilometrelik yol güzergâhımızda çalışmalarımız devam ediyor. Reklaj ve zemin dolgu çalışmalarımız başladı. Zemin hazırlıklarının ardından asfalt çalışmalarımızı da yapacağız” dedi.
Çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Kul, “Onlar üretecek, biz yollarını yapacağız. Biz söz verdik; yaptık, yapıyoruz, yapacağız” ifadelerini kullandı.
Bazlamaç Mahallesi Muhtarı İdris Ak ise çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Kul ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
ESKİ MESAİ ARKADAŞINA VEFA ZİYARETİ

Başkan Kul, Bazlamaç Mahallesi’ndeki incelemelerinin ardından önceki belediye başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı Hasan Boz’u evinde ziyaret etti.
Terme Belediyesi Zabıta Teşkilatında uzun yıllar görev yapan Boz ile bir araya gelen Kul, geçmiş çalışma dönemlerini yad etti.
Kul, ziyaretin ardından “Eski mesai arkadaşım Hasan Boz’u ziyaret ederek güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” açıklamasında bulundu.
Kaynak: Terme Belediyesi Bültenidir