TOBB yönetimine 'kredi' şikayeti

TOBB yönetimine 'kredi' şikayeti

Hazır

Giriş: 14.08.2022 14:41 Güncelleme: 30.05.2026 21:55
Ankara'da TOBB'un ev sahipliğinde düzenlenen toplantılara katılan Havza TSO Başkanı Erkan Acar ile Meclis Başkanı Mustafa Başaran, finansal sıkıntıları ve bankaların sınırlı kredi vermesini üst yönetimine şikayet etti

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ve Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Ankara'da TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Finansmana Erişim İstişare Toplantısı'na katıldı.

ANKARA'DA ZİRVE
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih katıldı.

Havza TSO Başkanı Acar ve Meclis Başkanı Başaran, daha sonra Mesleki Eğitim Merkezleri İş Birliği Protokol Töreni'ne katıldı. Toplantıda şirketlerin, mesleki eğitim merkezlerinden daha fazla yararlanması için TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolü Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu imzaladı.

FİNANSMAN DESTEĞİ
Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Meclis Başkanı Mustafa Başaran, "İlçemizdeki işletmelerimizin finansal sıkıntılarını ve şikayetlerini ilettik. Bankalardaki yüksek faiz ve sınırlı kredi hususların en kısa sürede çözülmesini, firmalarımızın rahat bir nefes almasını temenni ediyoruz" dedi.

Nazım AKPINAR

Bu haberi nasıl buldunuz?

Yorum Yap