YEDAŞ'TAN O YOLDA KAZAYA DAVETİYE
Paylaş

YEDAŞ'TAN O YOLDA KAZAYA DAVETİYE

Ekleme: 21.01.2019 10:00

Geçtiğimiz hafta pizza kuryesi Pelitköy Toki Bulvarı'nda çukura girdiği motosikletiyle ölüme giderken, aynı yolda yanmayan YEDAŞ elektrik direkleri yeni kazalara davetiye çıkarıyor

Geçtiğimiz hafta Pelitköy Toki Bulvarı'nda 'çukuru fark etmeyip' motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybeden pizza kuryesi Tolga Açici (25)'nin ölümü YEDAŞ'a ders olmadı. Aynı yerde YEDAŞ elektrik direklerinin yanmadığını gören vatandaşlar, "Yeni kazalara davetiye çıkarılıyor" diyor.

Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Toplu Konutlar Bulvarı'nda gece yarısı meydana gelen kazada, bir pizzacıda motosikletli kurye olarak çalışan Tolga Açici (25) son siparişini teslim ettikten sonra 55 BAP 07 plakalı motosikleti ile geri dönerken yolda oluşan çukura girerek yaşamını kaybetmişti. Motosiklet hakimiyetini kaybeden Tolga Açici'nın yaşamı yol kenarındaki bir ağacın altında son bulmuştu. 

KARANLIKTA YOLCULUK

Daha sonra yapılan çukur doldurma işlemi tamamlandı ancak zaten yetersiz olan ışıklandırmaya, şimdi de zaman zaman YEDAŞ aydınlatma direklerinin yanmamsası eklendi. Çevrede oturan vatandaşlar yanmayan yol aydınlatma direklerini fotoğraflayarak, yeni kazalara davetiye çıkartıldığını öne sürerken, kazanın olduğu yerdeki zifiri karanlık tehlikenin boyutlarını ortaya koyuyor. Vatandaşlar, "YEDAŞ ders almadı o kazadan. Buralarda enerji kesilince çok kaza oluyor. 'Valilik ve Büyükşehir, YEDAŞ'ı uyarmalı' diyerek, tepkilerini dile getiriyor.

O GECE ÇABUK UNUTULDU


ZİFİRİ KARANLIK

Geçtiğimiz hafta yaşanan kazada o yolda bir çukur kurye Tolga Açici'nin sonu oldu. Aynı yer şimdi zifiri karanlık. YEDAŞ aydınlatma direkleri yanmıyor. Kazaya davetiye çıkaran görüntü vatandaşları ürkütüyor. N. Alper CABBAR

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.