Siyaset

Yılmaz: Halkı Düşünen Bir İktidar Var

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti iktidarının sosyal devlet olmanın tüm gereklerini yerine getirmek için mücadele ettiğini söyledi.

1 dk okuma
Yılbaşında Herkes Eğlenirken Onlar Çalıştı
Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli mesajlar verdiği ve bir çok müjdeyi duyurduğu grup toplantısı hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, özellikle kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlara sağlanan kolaylıkların büyük bir imkan olduğunu kaydetti.

"Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hep halkını düşünen oldu" diyen Yılmaz, "Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilecek. Kredi kartı borçları tek çatı altında toplanıyor. Vatandaşlarımız  Ziraat Bankası'ndan alacağı krediyle borcunu kapatabilecek, sonra çok uygun şartlarda aylık gelirine göre geri ödeyebilecek. Ayrıca düzenli sosyal yardım alan vatandaşların aylık 150 kilowatsaate kadar olan elektrik tüketimlerini devlet karşılayacak. Hanede her ay ortalama 80 TL’lik elektrik borcunu devlet ödemiş olacak" dedi.

KaynakHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.