AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti'nin 22'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yazılı açıklama yapan Başkan Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'ye ve millete hizmet yolunda ilk günkü gibi gayretle, aşkla çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.
21 YILDIR
KESİNTİSİZ HİZMET
AK Parti'nin 21 yıl boyunca sayısız hizmetleri, devasa yatırımları ülkeye kazandırdığına dikkat çeken Başkan Köse, " AK Parti ilk gün olduğu gibi bugün de milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip. Milletimize hizmet şiarıyla çıktığımız bu yolculukta iktidarda geçen 21 yıl boyunca nice eserleri ülkemize kazandırdık, milletimizin hizmetine sunduk.Tabii bu hizmetleri bir bir hayata geçirirken darbe girişiminden, kurulan tuzaklara, ekonomik saldırılarla karşı karşıya kaldık. Ancak tüm bu saldırıları, tuzakları Allah'ın yardımı, birlik beraberlik içinde nilletimizin omuz omuza vermesi ile bertaraf ettik.
Nice badireler atlatarak bugünlere geldik. İnşallah şuanda yaşanan sıkıntıların da üstesinden geleceğiz. Cumhurbaşkanımızın lideriğinde ülkemizin her meselesini çözüme kavuşturduğumuz gibi hayat pahalılığınında üstesinden gelip, her zaman olduğu gibi milletimizin refahı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye olarak hedeflerimiz doğrultusunda hep birlikte çok daha güçlü şekilde yolumuza devam etmekte kararlıyız. Biz milletimiz ile biriz, beraberiz, güçlüyüz "ifadelerini kullandı.
Nazım Akpınar