AK Parti sel bölgesinde
Paylaş

AK Parti sel bölgesinde

Ekleme: 15.08.2021 14:32 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Sel felaketinin vurduğu Sinop Ayancık'a Samsun'dan giden AK Parti heyeti, bölgede incelemelerde bulundu. 

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve Fen İşleri Daire Başkanı Kemal Özüm, sel felaketinin vurduğu Sinop Ayancık'ta incelemelerde bulundu. 

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ 

Samsun Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, devletin tüm imkanlarıyla bölgede olduğunu ifade etti. Başkan Kılıç, “AK Parti Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı başta olmak üzere AK Parti Samsun İl Başkanımız Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, SASKİ Genel Müdürü  Bahattin Yanık, Fen İşleri Daire Başkanımız Kemal Özüm ve çok sayıda görevli ile birlikte üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmek üzere Ayancık’tayız. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın. Sel ve heyelan sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.

Sel felaketinin vurduğu Sinop Ayancık'a Samsun'dan giden AK Parti heyeti, bölgede incelemelerde bulundu. Heyet, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Nazım AKPINAR 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.