AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Av. Halit Doğan, Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç ve Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı'ya 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.
"Milletimizin duasını almak, sevgisini kazanmak, ülkemize en iyi hizmeti vermekten başka bir düşüncemiz yok" diyen Milletvekili Yılmaz, "Halkın içinden doğan bir parti olarak tek hedef noktamız hep vatandaşlarımızın, ülkemizin kazanımları oldu. Uzun ve zorlu bir yolda halkımızla el ele vererek, bugünlere geldik. Daha birlikte yapacak çok işimiz, hizmetlerimiz, alacak yolumuz var" dedi.
GÖNÜLLERE GİRİLECEK
Yeni göreve başlayan belediye başkanlarının büyük bir uyum içerisinde hizmetlerine start vereceğini vurgulayan Ziya Yılmaz, "Bu davada görev alan herkes büyük bir sorumluluk taşıdığının farkında. 2004’te Yerel Kalkınma Başlıyor, 2009'da Marka Şehirler, 2014'te Daima Millet Daima Hizmet demiştik. 2019 için de Gönül Belediyeciliği ön planda. Her alanda çok çalışacağız ama en çok emeği daha çok gönüllere girmek için harcayacağız" diye konuştu. Oğuzhan BİRGÜCÜ