Spor

ATAKUM İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Amatör U19 Elit ligi’nde lider durumda bulunan Atakum Belediyespor, 21. hafta maçında evinde karşı karşıya geldiği Atakentspor’u 5-0’lık skorla mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.

1 dk okuma
Yılbaşında Herkes Eğlenirken Onlar Çalıştı
Paylaş

İLK YARIDA TEK GOL

Atakum Belediyespor, U19 Elit Ligi, 21 hafta maçında evinde Atakentspor’la karşı karşıya geldi. Mücadeleye iki takımda kontrollü başlarken ilerleyen dakikalarda üstünlüğü eline alan Atakum Belediyespor, Eyüp Can Temiz’in golü ile 1-0 öne geçti. Atakentspor’un skorda dengeyi sağlama çabaları sonuç vermedi ve ev sahibi ekip ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.  

İKİNCİ YARI COŞTU

İkinci devrede de etkili olan ev sahibi ekipte tekrar sahneye çıkan Eyüp Can skoru 2-0’a getirdi. İki farklı galibiyetten sonra rakibi karşısında oyun ve skor kontrolünü elinde bulunduran turuncu-mavili ekip Arslan’ın kaydettiği golle 3-0 öne geçti. Enes ve Beytullah’ın golleri ile skoru 5-0’a getiren Atakum Belediyespor maçın bitiminde sahadan aynı skorla galip ayrıldı. 
 

KaynakHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.