2010-2014 yılları arasında Samsun Valiliği yapan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "İlimizde görev yaptığınız süre içinde çok güzel çalışmalara imza atarak, kalıcı izler bıraktınız. Fuar ve Kongre Merkezi, Teknopark Projesi, Lojistik Köy Projesi, hepsi sizlerin özverili katkılarınızla oldu. Gıda OSB'nin hızla yapılanması, Kavak OSB'nin birinci etabının altyapısının hazırlanarak yatırımcıya açılması, Kavak OSB yolunun yapılması ve diğer OSB’lerin sorunlarının aşılması da yine sizlerin öncülüğünde oldu" dedi
"SAMSUN BENİM İÇİN AYRI BİR YERE SAHİP"
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, "Görev yapmaktan her zaman gurur duyduğum Samsun’u ziyaret etmekten ve eski dostlarımızla bir arada olmaktan oldukça mutluyum. Samsunlularla karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve güvene dayalı bir bütünleşmeyi esas alarak vatandaşlarımızın huzurunu, mutluluğunu öncelikli kılan; vatandaş odaklı, etkin, verimli, kaliteli hizmet sunma anlayışıyla yürütme gayreti içinde oldum. Samsun benim için ayrı bir yere sahip. Türkiye'nin kuzeye açılan kapısı Samsunumuzu bıraktığımızdan daha güzel yerlerde görmek beni ziyadesiyle memnun etti. Samsun'u geliştiren, güzelleştiren projelerde emeği geçenleri kutluyorum. İş dünyası olarak sizler de, gerçekten çok güzel ve Samsun’a yakışır modern bir hizmet binası yapmışsınız" diye konuştu.
Nazım AKPINAR