Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi 2. Dönem 1. Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Ordu Kent Konseyi Yürütme Kurulu için yapılan oylamada Ömer Aydın başkan olarak seçildi. Divan Başkanı Atilla Tatar, Divan Kâtibi ise Nilüfer Tepe ve Seyfettin Kızıl oldu.
İCRACI BİR KENT OLACAĞIZ
Asıl niyetinin geniş kapsamlı bir yönetim atmosferi oluşturmak istediğini kaydeden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Herkesin fikrinin alınabileceği geniş kapsamlı bir grup oluştursak bundan ben daha çok memnun olacağım. Benim asıl niyetim dar bir çerçevede değil geniş kapsamlı bir yönetim atmosferi oluşturmak.
Burası zaten sıra dışı bir şehir. Sıra dışı şehrinde üst limiti olmaz. Bununla ilgili elimden gelen her şeyi yapmaya hazır haldeyim "dedi. İHA