Asayiş

Bozüyükte Uyuşturucu Operasyonu, 6 Gözaltı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 6 kişi, il ve ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortaklaşa operasyon ile gözaltına alındı.

1 dk okuma
Vatandaş ders verecek
Paylaş

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerince daha önce teknik takibe takılan ve uzun süredir izlemede olan satıcı A.K. ve alıcılar; T.E. A.D. V.D. E.Y. H.A. gece yarısı düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 2 adet pompalı tüfek, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 muşta, 2 bıçak, bir miktar uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde düzeneği ele geçirildi.

Gözaltına alınan 6 şüphelinin Bozüyük Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının devam ettiği, ardından da adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

KaynakHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.