İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: “Böyle bir aşk görülmemiş dünyada"
Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz: “Böyle bir aşk görülmemiş dünyada"

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsun Şehir Hastanesi’nin açılışı için kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya giden bastonlu kadına paylaşımında yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Şehir Hastanesi’nin açılış töreni için Samsun’a geldi. Erdoğan’ı karşılamak isteyen vatandaşlar güzergâh üzerinde toplandı. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz da bastonuyla yola çıkan bir kadının heyecanını paylaşarak açıklamada bulundu.

KURNAZ: BÖYLE BİR AŞK GÖRÜLMEMİŞ DÜNYADA

Kurnaz, paylaşımında “Böyle bir aşk görülmemiş dünyada…” ifadelerini kullandı. İhsan Kurnaz, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Elinde bastonu, yüreğinde kocaman bir sevgi… Teyzemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek, onu yalnız bırakmamak için yola çıkıyor. Belki adımları yavaş, ama gönlü hiç olmadığı kadar güçlü… İşte bazı sevdaların tarifi olmaz. Yaş, mesafe, yorgunluk engel olamaz. İnsan, gönül verdiği için yola çıkar. Bu sevgi, bu vefa, bu gönül bağı her şeye değer.”

 

Kaynak: Haber Merkezi

# Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? (Anketimiz 20.09.2026 pazar günü saat 23.59'da sona erecektir)

Oy kullanarak KVKK / Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırsınız. Kişisel verileriniz yalnızca mükerrer oy kullanımını önlemek amacıyla saklanmaktadır.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.