Kim bu Atatürk ve Cumhuriyet düşmanları
Milli Mücadele'nin 100. yılı kutlamaları Samsun'da müthiş gösterilerle sürerken, bazı Atatürk düşmanları 'yine iş başındaydı'.

Samsun'un Çatalarmut Mahallesi 30 Ağustos Caddesi'nin üzerinde asılı bulunan onlarca Atatürk Posteri kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından yırtıldı.
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı saygısızlar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda da yine iş başındaydı. Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı yobazlar, 19 Mayıs nedeniyle duvarlara asılan posterlere bile tahammül edemedi.
İşte posterleri bu hale getirdiler



Olaya tepki gösteren vatandaşlar, posterleri parçalayan bu kişi ya da kişilerin yakalanmasını isterken, "Samsun gibi ilk adım kenti olan bir şehirde böyle bir şey yapılması, çok büyük saygısızlık. Bunlar demokrasi ve Cumhuriyet düşmanları. O nedenle Atatürk'ü sevmiyorlar" dedi. Davut AKTAŞ
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.







