Samsun Emniyetinden Güvenli Mahalleler İçin Muhtarlarla İş Birliği
Paylaş

Samsun Emniyetinden Güvenli Mahalleler İçin Muhtarlarla İş Birliği

Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, "Güvenli mahalleler ancak iş birliğiyle sağlanır. Suç ve suçluyla, madde bağımlılığıyla, güvenliğin sağlanmasıyla mücadelede muhtarlarımız en önemli paydaşımız" dedi.

Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Canik ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, mahallelerde kamu düzeninin sağlanması, güvenlik hizmetlerinin daha etkin sunulması, asayiş olaylarının önlenmesi, suç ve suçlularla mücadelede, madde bağımlılığıyla mücadele ve gençlerin suça sürüklenmesinin önlenmesine dair konular konuşuldu. 

Toplantıda muhtarların mahallelerine dair dile getirdiği sorun, talep ve öneriler not alınarak gerekli düzenlemelerin yapılacağı belirtildi. Müdür Arıbaş, 'Güvenli Mahalleler' hedefi doğrultusunda, vatandaş odaklı polislik anlayışı çerçevesinde tüm kurum ve paydaşlarla iş birliği içinde çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini söyledi. 

ARIBAŞ: 7/24 SAHADAYIZ

Arıbaş, "Güvenli mahalleler ancak iş birliğiyle sağlanır. Bu noktada muhtarlarımız bizim sahadaki en önemli paydaşlarımızdır. Her bir muhtarımızın katkısı kıymetlidir. El ele vererek mahallelerimizdeki huzur ve güven ortamını daha da güçlendireceğiz. Muhtarlarımızdan isteğimiz olası riskleri önceden tespit ederek bizlerin önlem almasını sağlamalarıdır. Bizler 7/24 sahadayız. Her ilçenin risklerini analiz ediyoruz. Şehrimizin huzuru ve güvenliği için çalışıyoruz. Bu prensiple kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Kaynak: Zeynep Irmak Öcal

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.