Samsun'da Meteorolojinin arsası için kıran kırana yarışıyorlar
Paylaş

Samsun'da Meteorolojinin arsası için kıran kırana yarışıyorlar

Ekleme: 30.06.2026 13:01 Güncelleme: 30.06.2026 14:01

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Atakum'da meteorolojinin bulunduğu arsayı ihaleye çıkardı. İhale, 30 Haziran Salı günü (bugün) saat 11.00’de Belediye Hizmet Binası Meclis Salonu’nda başladı. İhaleye çok sayıda firmanın girdiği öğrenildi. Kıran kırana geçen ihale henüz sonuçlanmadı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi iştiraki Samkent, Atakum ilçesinde bulunan Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nün bulunduğu taşınmazı, "arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi" kapsamında ihaleye çıkardı. İhaleye esas asgari bedel 2 milyar 145 milyon TL olarak açıklandı.

İhale, 30 Haziran Salı günü (bugün) saat 11.00’de Belediye Hizmet Binası Meclis Salonu’nda başladı. 

İHALEYE ÇOK SAYIDA FİRMA KATILIYOR

Dev şirketler "Arsa satışı karşılığında gelir paylaşımı işi" kapsamında çıkan ihaleyi almak için kıran kırana mücadele veriyor. Saat 11:00’de başlayan ihale henüz sonuçlanmadı.

İhaleye Dkglobal, Aydın İnşaat ve Oğuzata gibi Ankara'dan bazı şirketlerin katıldığı yine Samsun'dan Baran Grup'un da iki şirket olarak ihaleye girdiği öğrenildi.

Ayrıntılar gelecek...

 

Noyan Alper Cabbar

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.