Vezirköprü Offroad Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak ve Karadeniz Offroad Kupası 3. Ayak yarışları Vezirköprü İncesu mevkisinde gerçekleştirildi. Peliparke Ana Sponsorluğunda ve “Peli Offroad Fest” adı altında yapılan organizasyona Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nden gelen sporcular katıldı.
Samsun Valisi Osman Kaymak'ın verdiği start ile başlayan, motor gücü yüksek, dev modifiye araçların yarıştığı Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Yarışı birincisi Avc Osmanlı takımı, ikincisi ise Nascar Jeep takımı oldu. 7 Ayaktan oluşan Karadeniz Offroad Kupası 3. Ayak yarışı Genel Klasman birincisi Trabzon Offroad Kulübünden katılım sağlayan Remzi Aygün ve Yahya Şehin, yarışmanın ikincisi Tarsus Offroad Kulübünden Murat Akkaya ve Hakan Er, üçüncüsü ise Kilis Offroad Kulübünden Erkan Karakaş ve Kemal Arıcan oldu. Dev organizasyon Vezirköprü Kültür Merkezi'nde yapılan kupa töreni ile son buldu.
KATILIM YOĞUN OLDU
Organizasyonun başlangıç gününe Samsun Valisi Osman Kaymak'ın yanı sıra Samsun Büyükşehir Başkanı Mustafa Demir, Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu, Vezirköprü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Meryem Burçin Irmak , Vezirköprü Ticaret Odası Başkanı Abdülkadir Fişekçi katıldı. Ergin Caner Cabbar