BAYRAKTAR AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Bayram Bektaş’ın görevden alınmasının ardından takımı Sakaryaspor maçına hazırlayan Analiz Departman Şefi Emre Bayraktar, son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman öncesinde konuşan Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:
ANALİZİMİZİ ZATEN YAPMIŞTIK
“Pazartesi günü sevgili Bayram hocamız ile yollar ayrıldı. Bu arada yeri gelmişken ona ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Daha sonrasında görev bize tebliğ edildi. Bunu da onurla ve gururla karşıladık. Sakaryaspor maçının hazırlıkları için hemen düğmeye bastık. Zaten bir önceki haftadan biz oynayacağımız bir sonraki maçın hazırlığını yapıyoruz. Ona göre haftalık planlamamızı yaptık. Ona göre rakip, savunmada, hücumda ne yapıyor çalışmalarınızı yaptık.”
HERKESE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
“Bugün ter antrenmanımızı yapıp, ondan sonrada maç saatini bekleyeceğiz. Takım olarak maça inanıyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Bu maçta hiç olmadığı kadar, taraftarlarımıza, basın mensuplarına, şehirdeki tüm vatandaşlara da ihtiyacımız var. Birlik beraberlik içerisinde bu maça çıkarsak, istediğimiz soncu alacağımıza canı gönülde inanıyorum. Burada alacağımız 3 puanın çok değerli olduğunu biliyoruz.”
OLAN OLMAYAN ÇOK ÖNEMLİ DEĞIİL
“İnşallah bu hafta 3 puanımızı alıp, gelecek hocamıza da ufak bir armağan vermiş oluruz ve elini de rahatlatmış oluruz. Samsunspor kulübünde eksik diye bir oyuncu tabirini kabul etmiyorum. Burada 27 kişilik geniş bir kadromuz var. Olmayan oyuncunun yerinde oynayacak futbolcu da en az onun kadar kaliteli. Biz burada bir takımız. Olan ya da olmayan çok önemli değil. Biz sahaya çıkıp, gereğini yapacağız.”
Davut AKTAŞ