Siyaset

Seçim Magandaları!

İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candal'ın Selyeri Mahallesi'nde yaptığı akşam mitinginde skandal görüntüler yaşandı. Coşkulu kalabalık arasından yükselen silah sesleri, bunlarda 'seçim magandaları' dedirtti.

1 dk okuma
Seçim Magandaları!
Paylaş

İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candal'ın Selyeri Mahallesi'nde yaptığı akşam mitinginde skandal görüntüler yaşandı.

Meşaleler ve havai fişekler arasında yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan Mustafa Candal'a 'başkan' tezahüratları yapılırken, o anda cep telefonu ekranlarına herkesi şok eden görüntüler yansıdı Kendini bilmez şahıslar 'magandalık' yaptı.

Ellerinde silahlar kalabalığın ortasında havaya ve çevreye ateş etmeye başlayan şahısların magandalığı o esnada sosyal medyada bir şahıs tarafından canlı yayınlandı. Akşam karanlığında herkes ne olduğunu şaşırdı.

Silahlardan çıkan hedefi olmayan mermiler sağa sola dağılırken, insanlar korku dolu anlar yaşadı. Silah sesleri insanların tezahüratlarını keserken, İYİ Partili Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Mustafa Candal silahlar sustuktan sonra vatandaşlara hitap etmeye başladı.

KaynakHABER MERKEZİ

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.