31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti adayı olarak Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Av. Halit Doğan, tebrikleri kabul ediyor.
İlçe yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar Başkan Halit Doğan'ı ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletiyorlar. Bu kapsamda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, meclis üyeleri ve yönetimi, Halit Doğan'ı ziyaret etti.
Organize Sanayi Bölgesi ve Tekstil Kent konularının da konuşulduğu ziyarette TSO Başkanı Yılmaz, Başkan Halit Doğan'a 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.
ÖNCELİĞİMİZ İŞ VE İSTİHDAM
Çarşamba'da iş ve istihdam sağlayacak yatırımların önünü açacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Av. Halit Doğan, "Görev başında geçirdiğimiz ilk hafta hem tebrikleri kabul ediyoruz hem de işimize bakıyoruz. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli başkan ve yöneticileri ile önemli işler yapacağız. Çarşamba Tekstil Kent ve Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarını hızlıca hayata geçirmek istiyoruz. İlçemizi ekonomik anlamda katkıda bulunacak iş ve istihdama katkı sağlayacak yatırımlara öncelik vereceğiz" diye konuştu. N. Alper CABBAR