Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan Rümeysa Eker açıklaması
Paylaş

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan Rümeysa Eker açıklaması

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, meclis üyesi Rümeysa Eker’in sosyal medya paylaşımından duydukları üzüntüyü dile getirerek, birlik, beraberlik ve hoşgörü iklimini zedeleyen her türlü yaklaşımları reddettiklerini vurguladı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti'deki tüm görevlerinden istifa eden ve bağımsız meclis üyesi kalan Rümeysa Eker’in şahsi sosyal medya hesabından yaptığı ve kamuoyunda tepki çeken paylaşımlarına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamasında söz konusu ifadelerin Terme Belediyesi’nin hizmet anlayışı ve toplumsal değerlerle örtüşmediğine dikkat çeken Şenol Kul, disiplin sürecinin işletildiği ifade edildi.

İSTİFALARI KABUL EDİLMİŞTİR

Rümeysa Eker’in AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği, parti üyeliği, belediye meclisi parti grubu üyeliği ve Meclis Divan Katipliği görevlerinden istifasının kabul edildiğini bildirdi. Başkan Şenol Kul, “Terme Belediye Meclis Üyesi Rümeysa Eker’in, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı ve kamuoyunda haklı tepkilere neden olan paylaşımları büyük bir üzüntüyle karşılamış bulunuyoruz” diyerek; birlik, beraberlik ve hoşgörü iklimini zedeleyen her türlü yaklaşımları reddettiklerini vurguladı.
Birleştirici ve kucaklayıcı bir anlayışla Termelilere hizmet etmeye devam ettiklerini kaydeden Şenol Kul, Terme Belediye Meclisi’nin kısır polemiklerin değil, ilçeye eser kazandırmanın, ortak akıl ve istişarenin makamı olduğu ifade edildi. 

 

Kaynak: Yalçın KARATAŞ

# Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? (Anketimiz 20.09.2026 pazar günü saat 23.59'da sona erecektir)

Oy kullanarak KVKK / Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırsınız. Kişisel verileriniz yalnızca mükerrer oy kullanımını önlemek amacıyla saklanmaktadır.

2 Yorum

U
Uğur Patkavak 3 ay önce

Yetmez .O üyeliktende istifa edecek.O zaman samimiyetinize inanalım.Mecliste üyeniz olmadan bir oy bir oydur demiyeceksiniz.Atatürk'ün ona sunduğu bu hakkı hak etmiyor.O karanlık beyinli ,karanlıkları hak ediyor.Hak ettiği yere gönderin ,samimiyetinize inanalım.

A
Adem 3 ay önce

Doğru olan olmuş Şenol başkanıda süreci istifa ile sonlandirmasi hakkında tebrik etmek lazım. Bu meselenin makamı mevkisi olmaz partisi olmaz , makamı olan birininse böyle iğrenç paylaşımları yapması hiç kabul edilemez .İstifa sürecini işleten herkese teşekkürler.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.