Vezirköprü'de Off-Road heyecanı başladı
Paylaş

Vezirköprü'de Off-Road heyecanı başladı

Ekleme: 24.07.2026 22:29 Güncelleme: 24.07.2026 22:31

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 4. ayağı olan 16. Samsun Vezirköprü Off-Road Yarışı, 42 sporcunun katılımıyla başladı.

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Vezirköprü Kaymakamlığı ve Vezirköprü Belediyesinin destekleriyle düzenlenen yarışta 15 spor kulübü, 21 araç ve 42 sporcu yer alıyor.

Yarış öncesinde araçlar ve sporcular, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda vatandaşlarla buluştu. Protokolün verdiği startın ardından pilotlar araçlarıyla kortej geçişi yaparak izleyicileri selamladı.

YARIŞLAR HAFTA SONU DEVAM EDECEK

Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, ilçenin önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmayı sürdürdüğünü belirterek vatandaşları yarışları takip etmeye davet etti. Gül ayrıca önümüzdeki günlerde düzenlenecek Kunduz Yağlı Güreşleri için de çağrıda bulundu.

Yarışların mukavemet etabı 25 Temmuz Cumartesi günü Vezirsuyu Tabiat Parkı parkurunda gerçekleştirilecek. Organizasyon, 26 Temmuz Pazar günü yapılacak seyirci etabı ve ödül töreniyle sona erecek.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.