YILDIZLAR TURNUVADA BULUŞUYOR
Paylaş

YILDIZLAR TURNUVADA BULUŞUYOR

Ekleme: 21.02.2019 19:21 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

TÜFAD ASKF ve Futbol İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği 2007 doğumlu sporcuların katılacağı Geleceğin Yıldızları Özel Turnuvası 2 Mart tarihlerinde start alacak. Turnuvaya katılım için son gün 24 Şubat. 

MÜRACATLAR SÜRÜYOR

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) Samsun Şubesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Futbol İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Geleceğin Yıldızları Futbol Turnuvası için müracaatlar devam ediyor. Samsun Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, yaptığı açıklamada şu ana kadar 22 takımın müracaat ettiğini ve son tarihin 24 Şubat olduğunu katılan takımların 2008 doğumlu iki oyuncu oynatabileceklerini söyledi.  

İKİNCİSİ DÜZENLENECEK

Geleceğin yıldızları turnuvasının ikincisini gerçekleştireceklerine dikkat çeken Özbulut, "İlkini geçen yıl yaptığımız turnuvada profesyonel liglere giden oyuncularımız oldu. Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz turnuvada ise yeni Yılport Samsunspor oluşumuna yetenekli oyuncular kazandırmak. Turnuvada takımların iki tane 2008 doğumlu sporcuları oynatabilecek. Turnuva ise 2 Mart tarihinde başlayacak. Kura çekimi ise 26 Şubat tarihinde saat 17.00'da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılacak.” dedi.  Zekai ANIL
 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.