Bal'da 4.Hafta Heyecanı
Paylaş

Bal'da 4.Hafta Heyecanı

Ekleme: 12.10.2019 18:35 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Bölgesel Amatör lig 4. Grupta 4. hafta heyecanı yarın oynanacak olan maçlarla devam edecek. Temsilcilerimizden Çarşambaspor ve Ladik Belediyespor evinde Atakum Belediyespor ise deplasmanda oynayacak.

İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta 4. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. Temsilcilerimizden Çarşambaspor evinde Ordu temsilcisi Altınordu Belediyespor’u konuk edecek. Sezonu şampiyonluk parolası ile başlayan Çarşambaspor, geçen hafta Kastamonu deplasmanında ilk mağlubiyetini almıştı. Yeşil-beyazlı ekip Altınordu Belediyespor’u mağlup ederek geçen hafta kaybettiği puanları telafi etmek istiyor.

ÜST SIRALARA ÇIKMAK İSTİYOR
Geçen haftayı beraberlikle tamamlayan diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor ise deplasmanda grupta hiç puanı bulunmayan Ünye 1957 Spor ile üç puanı mücadelesi verecek. Kadrosuna bir takviye daha yapan turuncu-mavili ekip Ordu temsilcisini mağlup ederek üst sıralara yerleşmek istiyor. Lig’de galibiyetle tanışamayan Ladik Belediyespor ise evinde Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri ile üç puanı mücadelesi verecek. Maçlar saat 15.00’da başlayacak.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.