Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, İstanbul'da katıldığı bir açılışta, bilet fiyatlarının yüksek olduğu yönündeki eleştirilere son derece sert ve tartışma yaratacak bir yanıt verdi. Yıldırım, eleştirileri yapan taraftarlara adeta rest çekti.
"ORALARA PARA VAR, SAMSUNSPOR'A YOK MU?"
Maç biletlerinin pahalı olduğu yönündeki söylemlere sinirlenen Başkan Yıldırım, taraftarın diğer harcama alışkanlıklarını örnek göstererek sitemini dile getirdi. Yıldırım, "Atakum'a git kafeler ağzına kadar dolu, millet sigaraya-alkole parayı buluyor ama Samsunspor'a maçına gelmekten çekiniyor. Samsunlular atlıyor, uçağa gidiyor İzmir'e, Bodrum'a, yurt dışına tamam mı? Oralara para var, Samsunspor'a gelmeye para yok."
"BENİ KIZDIRMAYIN, MAÇA GELMEYİN"
Samsunspor Başkanı, bilet fiyatlarının yüksek olduğunu iddia edenlere yönelik kesin bir uyarıda bulundu: Yüksel Yıldırım: "Tamam, o zaman açık söylüyorum... Beni kızdırmayın. Biletler bedavaymış olacakmış tamam mı? Bedava falan yapmayacağım. O zaman maça gelmeyin."
Başkan, kulübün mali zorluklarına da değinerek, son maçtan gelen 800 bin TL'lik gelirin, takımı uçağa bindirip İstanbul'a getirmeye bile yetmediğini söyledi. Yıldırım, eleştirilere karşı duruşunu ise, "Benim 15 bin taraftarım bana yetiyor. Rüzgar kayadan toz alır toz" sözleriyle ifade etti.
Tahmini okuma suresi: 2 dakika.
Hüsnü Can ARMUTÇU