Canik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu fener alayıyla taçlandı
Samsun'un Canik ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü, Devgeriş Mahallesi'nde düzenlenen fener alayı yürüyüşüyle kutlandı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşlarla birlikte yürüyüşe katılarak Cumhuriyet coşkusunu paylaştı.

Samsun'un Canik ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü dolayısıyla fener alayı yürüyüşü ve kutlama programı gerçekleştirildi. Devgeriş Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, gençler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Bayramı'nın ilçe genelinde coşkuyla kutlandığını belirten Sandıkçı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
TikTok videosunu izle
DEVGERİŞ MAHALLESİ'NDE FENER ALAYI

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Devgeriş Mahallesi'nde gerçekleştirilen fener alayı yürüyüşüne katılarak vatandaşların bayram sevincine ortak oldu.
İlçe genelinde düzenlenen etkinliklerle Cumhuriyet'in 103. yılını kutladıklarını belirten Sandıkçı, "Canik'imizin dört bir yanında bayram sevincini paylaştık" dedi.
Cumhuriyet Bayramı kapsamında Canik Belediyesi Meşe Tesisleri'ne gelen çocuklara, gençlere ve vatandaşlara Türk bayrağı hediye edildi.
"BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Cumhuriyet'in Türkiye için taşıdığı öneme dikkat çeken Başkan Sandıkçı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Cumhuriyet Bayramımızın 103. sene-i devriyesini hemşehrilerimizle ve gençlerimizle birlikte büyük bir coşku ve sevinç içerisinde kutladık. Türlü zorluklar ve imkansızlıklar karşısında hürriyet ve vatan sevdasını tarihe altın harflerle kazıyan milletimiz, emsalsiz kahramanlık mücadelesini cumhuriyetle taçlandırmıştır. Canik'imizde tüm hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu, Millî Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere istiklal ve istikbal uğrunda şehadete eren tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum"
SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ DE KATILDI

Devgeriş Mahallesi'nde düzenlenen kutlama programına, AK Parti Canik İlçe Başkanı Muhammed Emin Duran, MHP Canik İlçe Başkanı Sabri Coşkun ve protokol üyeleri de katıldı. Program, Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklerle tamamlandı.
İlgili Haberler
Yorumlar (0)
Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.








