Asayiş

Samsun’da kumar denetimlerinde ceza yağdı

Samsun’un Canik ve İlkadım ilçelerinde kumar oynayan 6 kişiye toplam 69 bin 624 lira idari para cezası uygulandı.

1 dk okuma
Samsun’da kumar denetimlerinde ceza yağdı
Paylaş

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince iki ilçede bulunan 2 iş yerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, toplam 6 kişinin iskambil kâğıtlarıyla kumar oynadığı tespit edildi.

Denetimlerde Canik ilçesinde 2 kişiye 23 bin 208 lira, İlkadım ilçesinde ise 4 kişiye 46 bin 416 lira olmak üzere toplam 69 bin 624 lira idari para cezası kesildi. Kumar oynanan masalarda bulunan 3 bin 300 liraya ve kumarda kullanılan iskambil kâğıtlarına el konuldu.

Samsun’da kumar denetimlerinde ceza yağdı

İş yeri sorumluları H.S. (48) ve S.D. (35) yakalanarak, "Kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak" suçundan haklarında adli işlem yapılmak üzere polis merkezlerine teslim edildi.

Kaynakİhlas Haber Ajansı

Yorumlar (0)

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Bu içerik için henüz onaylanmış yorum yok.