Her Şey Var  'Usta' Yok
Paylaş

Her Şey Var 'Usta' Yok

Ekleme: 24.02.2019 16:24

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Asarcık'ta mitinge dönüşen buluşmada vatandaşlarla seslendi. Usta, " Un, şeker ve su var ama helva yapacak usta yok. Samsun’un Usta’sı geldi "dedi.

Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Erhan Usta, Asarcık ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Samsun'un Asarcık ilçesinde seçim çalışmasını sürdüren Usta, kendisini karşılamak için Asarcık meydanına akın eden vatandaşlara seslendi.

SAMSUN EKONOMİDE 
KAN KAYBEDİYOR 

Usta, Samsun ekonomisinin sürekli geriye gittiğini ve Samsun’un kişi başı gelir sıralamasında sürekli alt sıralara düştüğünü belirtti. Samsun’un bir müteahhitlere değil bir ekonomiste ihtiyacı var diyen Usta, Samsun'un zincirlere vurulduğunu öne sürdü.  

SAMSUN'UN 
USTASI GELDİ 

Samsun’un her alanda çok önde bir şehir olduğunu belirten Usta ”Samsun’un herşeyi var; ovaları var, denizi var, Vezirköprü’de kanyonu var, Ladik'te kayak merkezi var,her ilçede bir güzelliği var. Samsun’da un var,şeker var,su var ama helva yapacak usta yok. Biz yapacağız, Samsun’un Usta’sı geldi. Samsun'un zincirlerini kıracağız” dedi. N.Alper CABBAR 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.