Samsunspor, Sarıyer Kola ile sponsorluk anlaşması imzaladı
Paylaş

Samsunspor, Sarıyer Kola ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Ekleme: 11.08.2026 12:24 Güncelleme: 11.08.2026 12:24

Samsunspor, yeni sezon öncesi sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini ekledi. Kırmızı-Beyazlılar, konç sponsorluğu kapsamında Sarıyer Kola ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor ile Sarıyer Kola arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Anlaşma kapsamında Sarıyer Kola, Samsunspor'un konç sponsoru oldu.

İMZA TÖRENİNE ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Törene Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Veysel Bilen, Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Oğuz İçecek Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz, Sarıyer Kola CEO'su Enes Örer ile kulüp ve şirket yetkilileri katıldı.

İmza töreninde sponsorluk anlaşmasının her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

VEYSEL BİLEN: YENİ SPONSORLARLA GELİŞİMİ SÜRDÜRECEĞİZ

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, kulübün şirketleşme sürecine dikkat çekerek her yıl yeni sponsorlarla iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Sarıyer Kola ile yapılan anlaşmanın önemine değinen Bilen, “Yerli ve milli olması hasebiyle Türk futboluna ve Türk sporuna, ekonomik anlamda hemen her kulübüne katkı vermek isteğinde ve kabiliyetinde olan Oğuz İçecek Gıda Sanayinin yönetim kurulu başkanına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

“ATATÜRKLÜ ARMANIN SPONSORLARINI SEÇERKEN HASSAS DAVRANIYORUZ”

Bilen, Samsunspor'un marka değerine ve kulübün armasına vurgu yaparak sponsorluk seçimlerinde yalnızca ekonomik gelire odaklanmadıklarını ifade etti.

“Samsunspor bildiğiniz üzere dünyada göğsünde kurucusunun armasını taşıyan tek kulüp. Bu nedenle biz Atatürklü armanın sponsorlarını seçerken de gelir anlamında değil, başkanımızın da her zaman vurguladığı gibi bu birlikteliğin sinerji oluşturacağı bir kurum olması üzerinde hassasiyet gösteriyoruz” diye konuştu.

Bilen, Sarıyer Kola ile yapılan iş birliğinin Samsunspor'un sponsorluk alanındaki gelişimine katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

BİR YILLIK ANLAŞMA İMZALANDI

Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Sarıyer Kola ile bir yıllık anlaşma yaptıklarını açıkladı.

Soykan, “Sarıyer Kola ve Sarıyer Enerji olarak beraber ortak paydada buluşacağımız 2 tane ürünle beraber piyasaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Oğuz İçecek Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz da Samsunspor ile sponsorluk anlaşması yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek iş birliğinin hayırlı olmasını diledi.

İMZALAR ATILDI

Oğuz Holding CEO'su Enes Örer ise Türk sporu ve futboluna katkı sağlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından Samsunspor ile Sarıyer Kola arasındaki sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.