Yazının başlığında yazdığım “bir olsun bizim olsun “ifadesi tam da bu dönem Samsunspor için çok uygun diye düşünüyorum.Çünkü ilk yarıyı seri galibiyetlerle kapatmak her şeyin önünde.Sezon başından beri üç maç üst üste kazanarak bir seri yakalayamamış olmak bunu zaruri kılıyor.
Bolu maçı için de böyleydi durum.Kazanmak her şeyin önündeydi.Geçen hafta Balıkesir deplasmanında alınan galibiyetin anlamlı olması için de.
Kazanan kadroyu bozmadı hoca.Birlikte oynama alışkanlığı önemlidir çünkü.Sahadaki herkes iyi niyetle elinden geleni yapmaya çalıştır.İkinci gol ne kadar gecikirse rakibin direnci o kadar artar.Öyle de oldu.Bolu takımı hep bir umutla oyunun içinde kaldı.Fişi çekecek pozisyonlar kontradan bulmamıza rağmen final paslarında ve son vuruşlardaki beceriksizlik ikinci golü bulmamızı engelledi .
Şimdi Ankara deplasmanında kazanarak ilk kez üç maçlık bir galibiyet serisi yakalama zamanı.
Yine söylüyorum.Kalan iki maç için de bir olsun bizim olsun.Aslolan üç puan.